Goedkoper naar Curaçao met Airberlin

air-berlinPrijsvechter Airberlin zet vol in op de goudmijn van KLM naar Curaçao. Vanaf 15 november gaat de tweede Duitse luchtvaartmaatschappij wekelijks en nonstop naar het Caraïbische eiland vliegen. Dat gebeurt vanaf Düsseldorf meldt De Telegraaf vandaag. Airberlin hoopt veel Nederlandse reizigers te pakken en tevens de Duitsers naar Curaçao te brengen.

De verbinding kan grote gevolgen hebben voor KLM, dat nu vanaf Amsterdam vrijwel een monopoliepositie op het eiland heeft. Airberlin gaat onder de prijs van KLM zitten. „Een enkeltje, inclusief belastingen, toeslagen, service en topbonus miles, gaat 379,99 kosten’’, zegt een woordvoerder van de Duitse maatschappij.

Lees verder in De Telegraaf.

Related Posts

2 Comments

  1. Wever
    November 14, 2011
  2. Marie-Josee Servage
    November 15, 2011

Add Comment