De Dino show vanaf 18 juli zes weken op TV

Jandino Asporaat presenteert vanaf maandag 18 juli zes weken lang ‘De Dino Show’, de opvolger van Comedy at Work. Hij ontvangt in een vernieuwde opzet een breed scala aan gasten. “Ik wil ze beter leren kennen, maar ik ben geen Pauw & Witteman. Het worden luchtige en komische gesprekken.

Jandino Jullian Asporaat (Willemstad (Curaçao), 1981) is een stand-upcomedian van Antilliaanse afkomst. Begin jaren negentig vestigde het gezin waarin hij opgroeide zich in Rotterdam.

jandino2In 2005 stond Asporaat in de finale van het cabaretfestival Cameretten. Hij werd tweede en won de persoonlijkheidsprijs. In 2006 zou hij deel gaan uitmaken van De Lama’s, maar hij speelde uiteindelijk maar één keer mee. Sinds 2007 is hij een van de comedians van de Comedytrain. In 2009 presenteerde hij een onderdeel van Triana en hij is lid van het team van het NPS-programma Comedy at work.

In 2010 en 2011 trad Asporaat samen met Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe op onder de naam Caribbean Combo.

Titel:De dino show
Zender:Nederland 3
Datum:18 juli 2011
Uitzendtijd:22:30 – 23:00 uur
Genre:Amusement

Related Posts

Add Comment