Gevecht vermiste Gardner met verdachte vastgelegd

gardnerDe op Arbua vermiste Robyn Gardner en verdachte Gary Giordano raakten op de dag van haar vermissing in een hevige discussie die vervolgens uitmondde in over en weer geschreeuw en geduw. ‘Ik blijf geen minuut langer bij je,’ riep Gardner. Waarop Giordano schreeuwde: Kom hier, ik vermoord je!

De aanvaring is vastgelegd op bewakingscamera’s van het hotel waar ze verbleven.
Dat meldt The National Enquirer naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen in de zaak naar de verdwenen Amerikaanse.

Gisteren werd bekend dat Giordano voorlopig nog zestig dagen langer vast wordt gehouden op Aruba. Procureur-generaal Taco Stein liet weten dat er nog een aantal zaken zijn waarmee de verdachte geconfronteerd dient te worden.

Lees verder op de site van het Algemeen Dagblad.

Related Posts

Add Comment