Medewerker Defensie NL op Curaçao opgepakt om drugs

cocaine4Een 31-jarige Nederlandse medewerker van Defensie is gisteren op Curaçao opgepakt op verdenking van drugssmokkel. Dat maakte de Koninklijke Marechaussee bekend. De Nederlander zou via de post cocaïne hebben gesmokkeld. De enveloppen werden van Curaçao naar Nederland verstuurd.

De man werkt als burgermedewerker op de marinebasis Parera in de hoofdstad Willemstad. De zaak kwam half juli aan het licht, omdat medewerkers van de Koninklijke Marine enveloppen die ze vonden in post niet vertrouwden. In de enveloppen bleken ‘honderden grammen’ cocaïne te zitten, aldus een woordvoerder. De Marechaussee hield de verdachte aan op zijn werkplek.

De politie heeft op verscheidene plaatsen op Curaçao huiszoekingen gedaan. Daarover wilde de zegsman verder geen mededelingen doen.

Related Posts

Add Comment