PVV: Nederlanders Curaçao in gevaar

lucassenDe veiligheid van Nederlanders op Curaçao is in het geding. Daarvoor is de PVV bang na een ‘oorlogsverklaring’ op internet schrijft De Telegraaf . De gedoogpartner eist actie van minister Donner (Koninkrijksrelaties) voor de situatie uit de hand loopt. „Er moet extra marechaussee worden ingezet om de veiligheid van Nederlanders te garanderen, zegt PVV-Kamerlid Lucassen, die wil dat er een negatief reisadvies wordt gegeven.

De PVV schrok van inmiddels verwijderde berichten op Facebook. Daar werd onder meer opgeroepen om ‘ten strijd te trekken tegen alle ‘kontlikkers’ die Nederland een helpende hand willen geven om van Curaçao een ander BES-eiland te maken’. „Ben je klaar om de oorlog aan te gaan?”, viel er te lezen.

Related Posts

3 Comments

  1. Essie N.P.
    October 8, 2011
  2. Marion
    October 9, 2011
  3. lila
    October 30, 2011

Add Comment