‘Veiligheidsdienst Curaçao erkent fouten’

schotte3De vorige maand uitgelekte memo van de Veiligheidsdienst Curaçao waarin vraagtekens werden gezet bij de betrouwbaarheid van vijf ministers, is nooit gecheckt op waarheid. Daarmee heeft de dienst ‘gefaald’. Dat zegt crisismanager van de dienst Franklin Calmero meldt De Telegraaf.

Het uitlekken van de eind oktober vorig jaar opgestelde memo, waarin onder meer minister-president Gerrit Schotte werd neergezet als ‘niet-ministeriabel’, was gebaseerd op roddels en had moeten worden onderzocht.

Dat is niet gebeurd en daarom is er niets van de memo in het uiteindelijke screeningsrapport over de ministersploeg gekomen, aldus Calmero. Naar het lekken is een onderzoek gestart, aldus de krant. Via: De Telegraaf.

Related Posts

One Response

  1. De Waarheid
    November 18, 2011

Add Comment