Honkballer Gregory Halman vermoord

halmanHonkballer Gregory Halman (24) is maandagochtend bij een steekpartij in Rotterdam om het leven gekomen. Zijn twee jaar jongere broer Jason is na het incident aangehouden door de politie. Over de toedracht is nog niets bekend. Maandagochtend om iets na half zes vond de steekpartij plaats in een woning aan de Jan Sonjéstraat. De honkballer werd nog gereanimeerd door agenten en ambulancemedewerkers, maar dat mocht niet meer baten.

Halman, zoon van de voormalig honkballer Eddy Halman uit Aruba, kwam sinds 2006 uit voor het Nederlands team. Hij maakte echter geen deel uit van de Nederlandse ploeg die in oktober wereldkampioen werd. Hij speelt al zeven jaar in de Verenigde Staten bij Seattle Mariners. In september 2010 maakte hij zijn debuut in de Major Baseball League.

Related Posts

Add Comment