‘Rechter verklaart Natalee Holloway dood’

Meer dan zes jaar na haar verdwijning is Natalee Holloway vandaag juridisch doodverklaard door een rechtbank in Alabama. Dat meldt NRC Handelsblad. Tijdens een zitting zijn geen nieuwe aanwijzingen naar boven gekomen dat het Amerikaanse meisje nog in leven zou zijn. Haar vader Dave Holloway had het verzoek ingediend omdat hij wil dat er een einde komt aan de zaak.

Daarnaast waren er een aantal praktische redenen om haar dood te verklaren. Zo moesten verzekeringen nog steeds voor haar worden doorbetaald meldt Spitsnieuws.

De 18-jarige Natalee Holloway verdween in mei 2005 tijdens een vakantie op het Caribische eiland. Ze werd voor het laatst gezien met Joran van der Sloot. Die is nooit vervolgd voor de verdwijning, maar geldt nog wel als hoofdverdachte. Van der Sloot zit vast in Peru voor de moord op de 21-jarige Stephany Flores.

Related Posts

Add Comment