Ervaringsverhalen van huizenbezitters Curaçao op beurs

Curaçao is een tropische idylle in de Caribische zon. Het is er altijd lekker warm en er waait constant een lekker briesje waardoor het zo aangenaam toeven is op dit fantastische eiland. Dat weten de tienduizenden toeristen die daar jaarlijks een paar weken vakantie komen vieren net zo goed als de grote hoeveelheid bekende en onbekende Nederlanders die hier een tweede woning bezitten onder de ruisende palmbomen.

De minder bekende landgenoten met een huis op het eiland genieten daar niet minder van dan beroemde sterren, zoals Barry Hay en Jan des Bouvrie. Daarom doen nu voor de verandering eens enkele gewone Nederlanders, Jurgen Martina, Liesbeth en Bernard Boelema, hun verhaal over leven en wonen in het zonnige paradijs.

Ervaringsverhalen van tweedehuizenbezitters die het aankoooptraject van A tot en met Z hebben doorlopen, vormen ook het centrale thema van de tweede huizenbeurs Second Home International 2012 die twee keer per jaar plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. De komende editie van dit gerenommerde event vindt plaats van vrijdag 23 tot en met zondag 25 maart.

Related Posts

Add Comment