Van den Heuvel noemt regering Curaçao corrupt

“De huidige regering van Curaçao, onder leiding van premier Schotte, is hard op weg de boeken in te gaan als het meest corrupte regime van onze overzeese gebiedsdelen”. Dat schrijft misdaadverslaggever John van den Heuvel vandaag in zijn wekelijkse column in de papieren Telegraaf.

Hij zegt dit naar aanleiding van de actie van Minister van justitie Elmer Wilsoe. Die stuurde zonder medeweten van het openbaar ministerie een brief aan de Amerikaanse minister van buitenlandse zaken, Hillary Clinton, met het verzoek het beslag op een van witwassen verdachte Antilliaanse multimiljonair op te heffen.

Het zou hierbij gaan om een beruchte loterijbaas op Curaçao die volgens het OM in Willemstad de politieke partij van Wilsoe financieel ondersteunt.(Bron/Lees verder: De Telegraaf)

Related Posts

Add Comment