PVV wil afscheid nemen van de Antillen

De PVV wil afscheid nemen van de Antillen. Dat staat in het partijprogramma dat Geert Wilders dinsdag presenteerde meldt de Redactie Aworaki van RNW. Onder het kopje ‘Onze economie’ is te lezen dat de geldkraan voor de Antillen dichtgedraaid wordt.

Verder valt onder ‘Ons Buitenlandbeleid’ te lezen: “We nemen afscheid van de Antillen. Nu nog in het Koninkrijk, maar als het aan de PVV ligt, behoren alle zes eilanden snel tot het buitenland. Wij gunnen de eilanden volledige soevereiniteit, hoe eerder hoe beter. Eilanden met een corrupt bestuur als Curaçao ontvangen met onmiddellijke ingang geen cent meer van Nederland.”

De eilanden worden in het hoofdstuk ‘Onze veiligheid’ nog een keer aangehaald: “Criminele Antillianen terug naar de Antillen”, staat daar. Lees verder op de site van Radio Nederland Wereldomroep.

Related Posts

Add Comment