Latin diva Izaline Calister in Beauforthuis

Op zaterdag 27 oktober treedt Izaline Calister, de diva van de Cariben, op in het Beauforthuis. Soms warm en intiem, dan weer expressief en extravert. Deze Curaçaose singer-songwriter heeft een indrukwekkende staat van dienst. Izaline is een zangeres, componist en tekstschrijfster met een kenmerkende persoonlijke muzikale stijl.

Met prachtige ballades, slechts begeleid door gitaar of piano, tot Afro-Caribische feestnummers waarbij de band uit zijn dak gaat. Ze beschikt over de uitzonderlijke gave die het verschil voor een solist maakt, als ze zingt in haar moedertaal, het Papiaments, met gevoel en gratie.

Izaline wordt begeleid door topmusici van Caribische afkomst. Op piano, gitaren, bas, viool en het nodige vuurwerk aan percussie-instrumenten.

zaterdag 27 oktober, 20:15 uur
Izaline Calister, CD presentatie tour
Beauforthuis
Woudenbergseweg 70 – 3711 AB Austerlitz

Related Posts

Add Comment