Twee doden bij vuurwerkexplosie Curaçao

Op Curaçao heeft een vuurwerkexplosie aan twee mensen het leven gekost. Toen een container met vuurwerk ontplofte, viel een dode. Een van de gewonden bezweek later in het ziekenhuis. Er liggen nog zes mensen in het ziekenhuis, van wie één er slecht aan toe is meldt de NOS.

Het ongeluk gebeurde op een industrieterrein ten oosten van Willemstad. Door nog onbekende oorzaak ontplofte het vuurwerk in een container. Dat veroorzaakte een harde knal, die in de wijde omgeving was te horen. Boven het industrieterrein was een grote rookwolk te zien.

Brand
Na de explosie ontstond brand. De brandweer had het vuur binnen een uur onder controle. Voor de zekerheid is het gebied in een straal van 800 meter rond de container ontruimd.

Toen de container ontplofte, was de douane bezig met een controle op het terrein. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

Related Posts

Add Comment