Premier Curaçao bedankt koningin Beatrix

Premier Daniel Hodge van Curaçao heeft koningin Beatrix bedankt voor al de jaren van liefde en compassie voor Curaçao. Dat meldt de NOS. De koningin is volgens de premier een bindende factor geweest in de relaties tussen de verschillende landen in het koninkrijk. Ook de waarnemend gouverneur van het eiland, Adele van der Pluijm-Vrede stond stil bij het aanstaande vertrek van de vorstin.

De regering van Curaçao zegt grote waardering te hebben voor de manier waarop de koningin invulling heeft gegeven aan haar functie als staatshoofd. Vooral haar oproep voor eenheid, rust en vrede in het koninkrijk wordt erg gewaardeerd. Lees verder op NOS.nl.

UPDATE: Het nieuwe koningspaar, Koning Willem Alexander en Koningin Maxima, zal binnen een jaar na de inhuldiging een bezoek brengen aan het Caribische deel van het Koninkrijk.

Related Posts

Add Comment