Debuutroman ‘Curaçaos Bloed’ van Eardly van der Geld

Onlangs presenteerde Eardly C. van der Geld zijn boek Curaçaos Bloed. Het boek gaat over de Curaçaose student Bouwkunde Surandy Hillard, in de bloei van zijn studentenleven in Tilburg. Van der Geld heeft nu een uitnodiging van de Bibliotheek op Curaçao ontvangen om het boek daar te komen presenteren. Waarschijnlijk zal dat in april gebeuren.

In het boek raakt de hoofdpersoon, na een kort maar enerverend verblijf op Curaçao voor de begrafenis van zijn grootmoeder, geïnteresseerd in alles wat met zijn roots te maken heeft. Vlak voordat hij met zijn stage begint in enkele eeuwenoude gebouwen in Middelburg uit de slaventijd, ontmoet hij de knappe Natasha. Hij weet nog niet welk tumult zijn handelingen zullen veroorzaken.

Eardly van der Geld is 54 jaar, geboren en opgegroeid op Curaçao en in Suriname. Hij woont al 35 jaar in Nederland en is voorzitter van Stichting Cultureel Erfgoed Caribisch Gebied en Nederland.

Eardly C. van der Geld, Curaçaos bloed
Aantal pagina’s: 208
Uitgever: E. Van Der Geld Administraties, Emt, 2012
EAN (ISBN): 9789082002003

Related Posts

Add Comment