Toestel Dutch Antilles Express maakt voorzorgslanding

Een Fokker 100 van de Curaçaose luchtvaartmaatschappij DAE heeft gisteravond een voorzorgslanding in Suriname gemaakt. Een aantal passagiers heeft na de landing op luchthaven Zanderij medische hulp gekregen. Ze hadden ademhalingsproblemen meldt de NOS.

Voor de start had het toestel al problemen met de motor. Toen die verholpen waren vertrok de Fokker 100 alsnog. Kort na de start bleek de motor opnieuw problemen te hebben, waarna de cabinedruk wegviel. Het vliegtuig heeft nog enige tijd boven de luchthaven gevlogen om overtollige kerosine kwijt te raken.

De passagiers vertrokken uiteindelijk gisteravond om 23.00u lokale tijd alsnog naar Curaçao. Er zaten aanvankelijk 89 passagiers aan boord. Zestien besloten om niet meer af te reizen met deze vlucht.

Related Posts

Add Comment