Lancering tweede editie Huntu Kòrsou Magazine

Op 18 april om 15.00 uur zal de tweede editie van Huntu Kòrsou Magazine online worden gelanceerd. Ter gelegenheid hiervan is vanmiddag een gedrukte versie overhandigd aan Lizanne Dindial, President & CEO van CHATA (Curaçao Hospitality & Tourism Association). Het magazine is gratis gedrukt door Tramm Imaging.

Huntu Kòrsou Magazine zet zich in voor een ‘better Quality of life’ op Curaçao door mensen en initiatieven die daaraan bijdragen in woord en beeld te vatten. Magazine is een initiatief van Stichting Huntu Kòrsou, Divi Design en I’ntipi en verschijnt in het nederlands, engels en papiamentu.

Wilt u zich gratis abonneren op dit viermaandelijkse online Magazine? Dat kan via www.huntu-korsou.org/magazine.

Foto: Daniëlle Palm (I’ntipi), Shakti-Aroena Lakhi (Huntu Kòrsou) en Joke van Eeghem (Divi Design) overhandigen een gedrukte versie van Huntu Kòrsou Magazine aan Lizanne Dindial, President & CEO (Chief Executive Officer) van CHATA.”

Related Posts

Add Comment