Jörgen Raymann boos op luchtvaartmaatschappij Dutch Antilles Express(DAE)

Cabaretier Jörgen Raymann is niet te spreken over de dienstverlening van de luchtvaartmaatschappij Dutch Antilles Express(DAE). Via Twitter heeft hij fel uitgehaald naar het bedrijf. Zo roept hij mensen op om nooit te vliegen met DAE omdat ze gedupeerden aan hun lot overlaten. Raymann was een paar dagen terug op Aruba en moest op tijd naar Suriname vliegen.

Maar DAE cancelde een paar vluchten en liet gedupeerden gewoon aan hun lot over Twitterde hij. Hij moest uiteindelijk omvliegen en kwam 9 uur later waarbij hij de extra kosten ook nog zelf moest betalen. Het was extra wrang voor de 46-jarige entertainer, want door -wat hij noemt ‘het gekloot’ van DAE- miste hij een belangrijk deel van de afscheidsdienst van een overleden dierbare in Suriname.

“Gestrande passagiers worden in het ongewisse gelaten, en moeten zelf maar verblijf regelen. Sorry maar dit is geen airline! Waardeloos!” aldus Raymann in zijn laatste Tweet.

Related Posts

Add Comment