De Dino Show genomineerd voor Gouden Roos

Jandino Asporaats programma De Dino Show is genomineerd voor een Gouden Roos 2013. De Dino Show maakt kans op de prijs in de categorie entertainment. Dat heeft de NTR laten weten. De Gouden Roos (Rose d’Or) is het meest prestigieuze Europese festival voor amusementsprogramma’s op televisie.

De Dino shows is genoemd naar Jandino Jullian Asporaat (Willemstad (Curaçao), 9 januari 1981), presentator en stand-upcomedian van Antilliaanse afkomst. De winnaars worden op 30 mei bekendgemaakt in Brussel. Lucille Werner presenteert de uitreiking van de awards.

Jandino is binnenkort te zien in een talkshow van Linda de Mol. Onder de titel Linda’s zomerweek maakt De Mol in de week van 24 juni voor RTL4 een dagelijkse talkshow van anderhalf uur lang. In het interviewprogramma spreekt Linda elke avond twee beroemdheden waaronder Jandino Asporaat.

Related Posts

Add Comment