Ergernis bij aanhangers Wiels, morgen stille tocht

Morgen (vrijdag 10 mei) organiseert de partij van de vermoorde Helmin Wiels, Pueblo Soberano, een stille tocht ter nagedachtenis aan de politicus. De tocht gaat van de kathedraal, die hij zondagochtend in de wijk Pietermaai bezocht, tot het strand van Marie Pampoen, waar hij later die dag werd vermoord.

Ondertussen maken aanhangers van de vermoorde politicus zich kwaad over het gebrek aan voortgang in het politieonderzoek naar de moord. Ook ergeren ze zich aan de zwijgzaamheid van de politie.

August Wiels, de broer van Helmin en plaatsvervangend partijleider van Pueblo Soberano, zegt dat hij zijn best doet om de onrust in de partij te beteugelen. “Maar ik houd m’n hart vast”, zegt hij tegen de NOS.

Overigens heeft de Curaçaose regering gistermiddag een persconferentie over de moord afgelast.

Related Posts

Add Comment