Curaçao neemt afscheid van Helmin Wiels

Curaçao neemt vandaag afscheid van Helmin Wiels. De plechtigheden beginnen om 9.30 uur lokale tijd (15.30 uur in Nederland) en duren tot 17.00 uur meldt de NOS. In de ochtend gaat de kist met het lichaam van Wiels naar de vergaderzaal van het parlement, waar de Staten van Curaçao tijdens een speciale vergadering stil staat bij de moord op één van zijn leden

Na de vergadering gaat de kist met Wiels onder politiebegeleiding in colonne naar het SDK-stadion in Brievengat. De stoet staat onderweg stil bij het partijgebouw van Pueblo Soberano. In het voetbalstadion kan de bevolking langs de open kist lopen om afscheid te nemen van Wiels.

Helmin Wiels wordt morgen, woensdag 15 mei, in besloten kring begraven. Lees het uitgebreid artikel op NOS.nl.

UPDATE: De afscheidsdienst al vanmiddag live via Journaal24 te volgen zijn.

Related Posts

Add Comment