Rechtszaak vermoorde vrouw steeds weer uitgesteld

Nabestaanden van de vermoorde Mairigret Fullinck (20) zitten ruim een jaar na haar moord nog steeds met onverwerkt leed. Voor de vierde keer is de rechtszaak tegen de verdachte van de moord, haar Schiedamse ex-vriend Kendrick M. (21), uitgesteld. “Het proces waar we nu in zitten, duurt veel te lang. Ik word er moe van” aldus haar vader tegen het Algemeen Dagblad.

Iets meer dan een jaar geleden werd het levenloze lichaam van de op Curacao geboren Mairigret gevonden in de Vliet vlakbij het viaduct ‘Het Fortuin’. Haar ex-vriend Kendrick wordt er door het Openbaar Ministerie (OM) van verdacht de jonge vrouw te hebben omgebracht.

In de rechtzaak is tot nu toe alleen nog maar een proforma zitting gehouden. In februari dit jaar werd de rechtszaak uitgesteld omdat de rechtbank Kendrick eerst in het Pieter Baan Centrum onderzocht wil hebben door gedragsdeskundigen. Nu is de zaak weer doorgeschoven vanwege de onderzoekswensen van de advocaat. Bron/Lees verder in het Algemeen Dagblad.

Related Posts

Add Comment