Achtdaags werkbezoek Rutte aan Antilliaanse eilanden

Premier Mark Rutte is gisteren op Aruba begonnen aan de eerste dag van zijn achtdaags werkbezoek aan de Caribische delen van het Koninkrijk. Hij doet dat samen met een meegereisde Nederlandse handelsdelegatie en bezoekt bedrijven op het eiland. Dat meldt Nu.nl.

Doel van het bezoek is het versterken van de onderlinge economische betrekkingen binnen het Koninkrijk. Nederlandse bedrijven willen met de Caribische delen van het Koninkrijk samenwerken om zaken te kunnen doen in de wijde regio, vooral landen als Brazilië, Colombia en Panama.

Maandagochtend maakt premier Rutte kennis met de ministerraad van Aruba en de leden van het parlement. Na een persconferentie, maandagmiddag vliegen Rutte en de handelsdelegatie naar Curaçao.

Related Posts

Add Comment