‘Curaçao gevaarlijke plek voor stagiairs’

Curaçao, het idyllische eiland, blijkt een gevaarlijke plek Nederlandse stagiairs. Dat meldt het programma EenVandaag. Tientallen studenten zijn de afgelopen tijd het slachtoffer geworden van geweld op Curaçao. Ze krijgen te maken met overvallen, waarbij fotocamera’s, bankpasjes en laptops worden gestolen. De daders aarzelen niet om daarbij wapens te gebruiken.

Zo’n 1500 Nederlandse studenten lopen elk jaar stage op het Caribische eiland. Hoewel Curaçao bekend staat om hardnekkige criminaliteit, kunnen studenten zich zelf ook beter voorbereiden voordat ze op reis gaan, zeggen stagebureaus.

In EenVandaag het verhaal van een Nederlandse studente, die op klaarlichte dag slachtoffer werd van een roofoverval en vijf keer werd gestoken met een mes.

Related Posts

Add Comment