Weer verdachte opgepakt om moord op Wiels

Een 43-jarige Curaçaose vrouw is zaterdag opgepakt in verband met de moord op de politicus Helmin Wiels. Dat heeft de politie op het eiland zondag bekendgemaakt. Of zij wordt verdacht van de moord op Wiels of van betrokkenheid is niet duidelijk meldt NU.nl.

In verband met de moord zijn zaterdag ook twee gebouwen doorzocht. Daarbij zijn enkele goederen in beslag genomen. Bij die huiszoekingen waren ook leden van het RST betrokken. Dat is het team van de recherche waarin Nederlandse en Curaçaose agenten samenwerken. De politie wil verder niets over de zaak zeggen, die eerder als een huurmoord werd omschreven.

Volgens De Telegraaf was de moord op de Curaçaose politicus Helmin Wiels mogelijk een complot waarbij politici en lokale criminelen op Curaçao nauw samenwerkten. Aanwijzingen daarvoor worden steeds sterker. Meer in het Telegraaf TV Nieuws.

Related Posts

Add Comment