Prijs voor Raymi Sambo en film ‘Premier’

De controversiële film ‘Premier’ is de grote winnaar geworden van het 48 Hour Film Project in Rotterdam. Het drama van regisseur Jens Rijsdijk vertelt over de eerste donkere premier van Nederland, gespeeld door acteur Raymi Sambo. Hij mag van de partijtop niet uitkomen voor zijn homoseksualiteit.

De op Curaçao geboren Sambo (All Stars, Spangas) werd ook bekroond als beste acteur van het festival. In de eerste scène zoent de acteur uitgebreid met zijn mannelijke tegenspeler. De film is in slechts 48 uur gemaakt.

This video was posted on Saturday, August 31st, 2013 and is filed under Special, Video.
Posted on Saturday, August 31st, 2013 and is filed under Special, Video. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply