Verdachte in moordzaak Helmin Wiels pleegt zelfmoord

De 27-jarige Luigi F., een verdachte in de moordzaak van de politicus Helmin Wiels, heeft hoogstwaarschijnlijk zelfmoord gepleegd in een politiecel. Na de moord op Wiels werd Luigi F. alias ‘Pretu’ in Zoetermeer aangehouden en naar Curaçao overgebracht. Hij was net overgeplaatst van een zwaarbeveiligde marinekazerne naar een politiecel, waar hij vannacht dood werd aangetroffen.

Alles wijst erop dat hij zelfmoord heeft gepleegd, zegt officier van justitie Schoop op Curaçao. Justitie denkt dat F. de moord heeft gepleegd op de bestuurder van de vluchtauto waarmee de daders van de moord op Wiels ontkwamen. De chauffeur Raul M. werd verminkt aan de noordkust van Curaçao gevonden.

De politie gaat er vanuit dat Wiels is omgebracht door twee huurmoordenaars, onder wie de vermoorde Raul M. In de zaak zit nog een verdachte vast. Het is een vrouw van 43 die begin vorige maand werd opgepakt.

Related Posts

Add Comment