Meer concurrentie bij vliegvakanties naar Curaçao

Corendon gaat vanaf 2 januari 2014 volledig verzorgde vakantiereizen aanbieden naar Curaçao, waarvan de vlucht wordt uitgevoerd door KLM. Op deze manier versterken de twee partijen elkaar op de Curaçaoroute en wordt de concurrentie met TUI Nederland aangegaan, die met de eigen maatschappij Arkefly op Curaçao vliegt.

Volgens de Telegraaf worden vliegvakanties naar Curaçao hierdoor wel honderden euro’s goedkoper. Vanaf januari worden er door Corendon volledig verzorgde pakketreizen naar Curaçao aangeboden vanaf 639 euro. De vakanties zijn sinds afgelopen maandag boekbaar.

“We lusten Corendon rauw en zullen ons met hand en tand verdedigen. Als het moet ook met forse prijsverlagingen”, zo zei TUI-baas Steven van der Heijden als reactie tegen de krant.

Related Posts

Add Comment