ING medewerker noemt stagiair ‘Boef uit Curaçao’

De Rotterdamse student Reedie wilde dolgraag stage lopen bij de bank, maar kreeg per ongeluk een interne mail onder ogen waarin hij ‘die boef uit Curaçao‘ wordt genoemd. Hij heeft aangifte gedaan meld het Algemeen Dagblad.

De 23-jarige student bedrijfseconomie zou eind januari een sollicitatiegesprek hebben bij de ING-afdeling lease. Na wat heen en weer mailen kreeg hij per ongeluk een e-mail van een medewerker van de ING, waarin stond ‘Die boef uit Curaçao wil misschien vanmiddag komen om 15.00 uur. Ben je dan in the house?

‘Ik heb die mail meerdere keren gelezen en kon werkelijk mijn ogen niet geloven,’ zegt Reedie verbijsterd. ‘Dit heb ik echt nog nooit eerder meegemaakt.’ Lees verder in Het Algemeen Dagblad.

Related Posts

Add Comment