Gwenette Martha doodgeschoten in Amstelveen

De op Curaçao geboren topcrimineel Gwenette Martha is gisteravond in Amstelveen op straat doodgeschoten. Volgens AT5 zeiden getuigen dat er door drie mannen tien tot vijftien keer op het slachtoffer is geschoten. Een vluchtauto werd later uitgebrand teruggevonden in Diemen.

Gwenette M. wordt gezien als een grote crimineel in het Amsterdamse drugsmilieu. Vorig jaar oktober werd hij in verband gebracht met een liquidatie in Antwerpen. In 2008 ontsnapte de crimineel uit de gevangenis in Heerhugowaard. Hij zat daar vast voor drugshandel, mishandeling en valsheid in geschrifte. Een jaar later werd hij weer opgepakt.

Er zijn eerder moordpogingen op M. geweest. In december ontsnapte hij nog aan de dood doordat het wapen van zijn belager weigerde.

Related Posts

Add Comment