Jandino: eerste Nederlandse cabaretier in Ahoy

Met een fantastisch aantal van meer dan 100.000 theaterbezoekers voor zijn theatershow “De Revue” sluit Jandino zijn succesvolle theatertour af op zaterdag 7 juni in een uitverkocht Ahoy. Dit maakte de op Curaçao geboren entertainer vorige week bekend in RTL Boulevard.

Jandino: “Dat er 100.000 mensen naar mijn show zijn geweest…Wow! Dat is ongelooflijk. Zo bijzonder dat ik dit mag meemaken. Ik ben extreem dankbaar! En Ahoy is UITVERKOCHT!! Ik kan het allemaal niet geloven.” Het is de eerste keer dat een Nederlandse cabaretier met een comedyshow in het Rotterdamse Sportpaleis staat.

De kaartverkoop voor zijn nieuwe theatershow ‘ Hoe Dan Ook’ is ook inmiddels gestart. De speellijst is te zien op www.jandino.nl. Daarnaast is Jandino op televisie te zien in ‘De Dino Show’ op Nederland 3 (NTR) en op RTL4 in ‘Alles Mag op Vrijdag’.

Related Posts

Add Comment