Sluit je zorgverzekering af op Independer.nl

Voor 2015 ben je misschien op zoek naar een goede zorgverzekering. Independer helpt je graag bij het afsluiten van je zorgverzekering. Je kunt daar verschillende zorgverzekeringen vergelijken en afsluiten. Independer staat ook voor je klaar wanneer je nog een vraag hebt.

Regel je zorgverzekering 2015 op de website van Independer
Je kunt op de website van Independer zelf je zorgverzekering afsluiten. Na het invullen van een aantal vragen, zie je wat voor jou de beste zorgverzekering is en wat je daarvoor betaalt. De verzekering is dan binnen een paar minuten geregeld. Lees meer informatie op independer.nl.

Bel met Independer voor je zorgverzekering 2015
Wil je liever je zorgverzekering afsluiten met behulp van een medewerker? Dan kun je Independer altijd bellen op 035 – 626 55 44. Een medewerker helpt jou bij al je vragen. Je kunt Independer bellen van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op de laatste zondag van het jaar (28 december) is Independer extra lang open: van 10.00 tot 22.00 uur.

Related Posts

Add Comment