KLM passagiers dagen vast op Antillen

Honderden onfortuinlijke reizigers wachten al ruim twee dagen op hun vlucht terug van Sint Maarten naar Amsterdam. De vlucht waar ze vrijdag mee terug zouden vliegen is door meerdere oorzaken zó vertraagd dat KLM nu een leeg toestel vanuit Amsterdam richting Sint Maarten stuurt om de reizigers op te halen.

Een woordvoerder van KLM noemt het een ‘uitzonderlijke situatie’. “Deze samenloop van omstandigheden is heel erg naar voor de reizigers”, vertelt zij aan RTL Nieuws. “KLM doet er alles aan om de reizigers zo goed mogelijk op te vangen. Dat is helaas dus qua hotelovernachting niet gelukt”, vervolgt de woordvoerder. “We zijn nu druk bezig met het omboeken van eventuele aansluitende vluchten.”

Het toestel van vanavond zal via Curaçao, waar ook nog mensen vastzitten, naar Amsterdam vliegen. “We schatten dat ruim 700 mensen last hebben van dit drama”, zegt de woordvoerder. Lees verder bij RTL Nieuws.

Related Posts

Add Comment