Zaterdag 4 juli stille tocht Mitch Henriquez in Den Haag

In Den Haag wordt aaanstaande zaterdag op initiatief van de familie een stille tocht georganiseerd voor de overleden Mitch Henriquez. Er wordt vanaf station Den Haag Moerwijk gelopen naar het Zuiderpark, de plek waar de Arubaan afgelopen zaterdag is aangehouden. Een arrestatie met een fatale afloop.

‘Iedereen is hartstikke welkom, mits dit met een goede intentie is’, benadrukt de nicht van Henriquez. ‘Dit is een stille tocht die met respect en kalmte gehouden wordt. Wij willen hier geen relschoppers, rustverstoorders of mensen met slechte intenties bij hebben. Geef iedereen de ruimte om op een respectvolle manier te rouwen alsjeblieft.’

De stille tocht begint komende zaterdag om 17.30 uur meldt Omroep West. Ook op Aruba zal een stille tocht worden gehouden zodra zijn lichaam aankomt op Aruba en vanaf de luchthaven naar een lokale begrafenisonderneming gaat

De nabestaanden van Mitch Henriquez willen geen onrust Ze willen eerst hun Mitch begraven, pas daarna willen zij praten over het politieoptreden dat leidde tot zijn dood. Bovendien wil de familie Henriquez niets zeggen dat voor nog meer onrust kan zorgen. Dat zeggen zijn moeder Maria, zus Germaine en zijn nichten.

Related Posts

Add Comment