Familie hekelt verspreiding begrafenis foto van Mitch in kist

Een foto van de overleden Mitch Henriquez, opgebaard in zijn kist voor de begrafenis gisteren, heeft voor veel verontwaardiging gezorgd. De foto werd gisteravond op de Facebook pagina ‘Justice For Mitch Henriquez’ geplaatst. Dit gebeurde zonder toestemming van de familieleden.

Die waren hier niet blij mee en hebben de pagina beheerder gevraagd om deze foto eraf te halen maar dit is tot op heden niet gebeurt.In een verklaring geeft de familie ook aan dat zij niets te maken heeft met de Facebook pagina ‘Justice For Mitch Henriquez’.

“Wij vinden het respectloos dat iemand zijn foto op het Internet heeft gezet dat hij in zijn kist ligt. Wij weten niet wie dit gedaan heeft. Nu krijg ik ook nog eens te horen dat hij of zij die foto niet wilt verwijderen. Én daarbij hoor ik ook dat diegene zegt dat wij onderdrukt worden door de politie. Even voor de duidelijkheid… Wij worden door geen politie, AVP, en/of Arubahuis betaald of onderdrukt laat dat even heel duidelijk zijn. Ik krijg duizenden klachten over de pagina #JusticeforMitch omdat het niet meer over Mitch gaat en er worden veel mensen daar verrot gescholden. Dus mensen, even voor de duidelijkheid wij beheren de page niet en wij vinden het heel erg dat deze foto op Internet gezet is!” aldus een familielid op Facebook.

Related Posts

2 Comments

  1. yollie
    July 10, 2015
  2. Mia
    July 11, 2015

Add Comment