Ireda Nijboer gekozen tot eerste Miss Amsterdam

ireda

Ireda Nijboer is zondagavond gekozen tot de eerste Miss Amsterdam in de Stadsschouwburg in de hoofdstad. Ireda, die een Nederlandse moeder en een Antilliaanse vader heeft, vertelde geëmotioneerd hoe zij in haar jeugd was gepest vanwege haar gemengde achtergrond.

Ze verhuisde naar Amsterdam na dat zij zich niet meer thuis voelde in de stad waar zij opgroeide. Dit is volgens haar de beste beslissing die ze heeft genomen. “Daar moest je hetzelfde zijn als iedereen en als je dat niet was hoorde je er niet bij en dat lieten de mensen uit deze stad dan ook duidelijk merken! In Amsterdam mag je jezelf zijn en is iedereen speciaal, uniek en mooi op zijn eigen manier. Hoe mooi is dat een stad waar jij jezelf mag zijn. “

Deze nieuwe Miss Amsterdam­ verkiezing wordt gehouden in navolging van Europese steden als Londen, Antwerpen, Madrid, Brussel en Barcelona.

Related Posts

Add Comment