Wateroverlast op Aruba, Curaçao en Bonaire

overlast-w

Een zwaar regenfront trekt over de Benedenwindse eilanden. De straten in de hoofdstad van Aruba staan onder water. Ook Curaçao en Bonaire hebben te maken met zware regenval meldt de NOS.

Volgens de omroep zijn geparkeerde auto’s in Oranjestad door het water meegesleurd. Het luchthavengebouw is ondergelopen. In San Barbola, een buitenwijk van Oranjestad, redde de politie een familie uit een auto die onder water was verdwenen.

Op Curaçao is een weeralarm afgegeven. Er wordt veel regen verwacht, met modderstromen op het eiland als gevolg. Door de sterke wind is het niet veilig om de straat op te gaan.

Posted on Monday, November 21st, 2016 and is filed under Maatschappij, Special. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply