Honderden gestrande passagiers op Curaçao vandaag terug

Ruim 400 passagiers zijn afgelopen weekend gestrand op Curaçao door pech aan een KLM-toestel. Toen ze vrijdag op weg waren naar Schiphol, vloog er een vogel in een motor van de Boeing 747. De motor raakte zodanig beschadigd dat de piloten besloten terug te keren naar de hoofdstad Willemstad. De passagiers werden in hotels ondergebracht.

Volgens een woordvoerder heeft KLM direct monteurs naar Curaçao gevlogen om het toestel te repareren, maar bij het proefdraaien bleek dat er meer mis was dan aanvankelijk werd gedacht. De luchtvaartmaatschappij heeft vervolgens besloten een leeg toestel naar Willemstad te vliegen.

Het is nu de bedoeling dat de passagiers vandaag met dit toestel aankomen in Nederland. De KLM-woordvoerder noemt de pech met de Boeing heel vervelend voor de passagiers die naar Nederland willen, maar volgens haar is het een geval van “pure pech”.(BRON: NOS.nl)

Het is overigens de 3e keer in korte tijd dat er problemen zijn met het toestel ‘City of Lima’. Onderweg naar de Keniaanse hoofdstad Nairobi moest het toestel afgelopen week ook al rechtsomkeert maken en een week eerder ging het brandalarm af op een vlucht vanuit Suriname.

Related Posts

Add Comment