Koning Willem-Alexander bij première film ‘Double Play’

Vanavond vond in Rotterdam de feestelijke wereldpremière plaats van de film ‘Double Play’, een verfilming van de succesroman ‘Dubbelspel’ van de Curaçaose schrijver Frank Martinus Arion. Koning Willem-Alexander woonde de première bij en sprak na afloop met de cast, producers en vertegenwoordigers van de Curaçaose gemeenschap in Rotterdam.

Met de film haalt regisseur Ernest Dickerson het verhaal van Dubbelspel naar het heden en brengt daarmee zowel een historisch als een hedendaags perspectief op Curaçao naar het witte doek. Een zinderende schets van de Curaçaose samenleving rond een ogenschijnlijk onschuldig dominospel dat vier mannen iedere zondag spelen. Totdat het onverwacht een dramatische wending neemt. Er zijn gevaarlijke geheimen, vrouwen die een radicale keuze maken, en er is een jongen die alles ziet. (FOTO: Luxor Theater)

Related Posts

Add Comment