NSTYPLY op Divercity Den Haag in Zuiderpark

Op zondag 2 juli is de band NSTYPLY te zien op het gratis toegankelijke kunst- en cultuurfestival Divercity Den Haag in het Zuiderpark. Het evenement laat het publiek kennismaken met diverse wereldculturen, maar ook de verhalen achter deze culturen. Behalve een line-up met artiesten van over hele wereld biedt Divercity Den Haag ook dans, poëzie, kidsactiviteiten, bijzondere pop-up acts en diverse culinaire specialiteiten.

NSTYPLYwerd geboren in juli 2012. Het is een liveband met 9 leden en de naam zegt het al, ze spelen het Nasty. Hun muziek is een modernere versie van het genre: “Ritmo Kombina”, maar ook zouk, bachata, R&B en house klinken door.

Hun meest bekende hit is Kurashi en die veroorzaakte 5 tours in een jaar en uitverkochte feesten op Curaçao, Bonaire & Aruba. Karachi werd een van de heetste en meest gespeelde nummers in het Caraïbisch gebied en in Nederland. Op dit moment werkt NSTYPLY aan hun volgende album dat binnenkort uit zal komen en dat belooft een geweldige mix van Latin, Ritmo Kombina, house, en latin- & rock.

Related Posts

Add Comment