Koning en minster vandaag naar Sint-Maarten

Koning Willem-Alexander en minister Plasterk bezoeken vandaag Sint-Maarten. Ze gaan daar de schade met eigen ogen bekijken en spreken met de lokale bevolking. Dat heeft Plasterk laten weten vanuit Curaçao waar hij en de koning zondag aankwamen.

Minister Plasterk en de koning bezochten zondag op Curaçao onder meer het ziekenhuis met slachtoffers en patiënten die zijn geëvacueerd uit Sint-Maarten.

Volgens Plasterk is het nu „veilig genoeg” om naar de bovenwindse eilanden te gaan. Kritiek dat er te weinig wordt gedaan wijst de minister van de hand. “Er worden nu heel veel mensen ingezet, nu weer 150 erbij.” FOTO: RVD / Jeroen van der Meyde

Posted on Monday, September 11th, 2017 and is filed under Sint Maarten, Special. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply