Caribbean Combo in 2018 terug met Theatertour

Na vijf jaar keert Caribbean Combo volgend jaar terug met een gloednieuwe show. De allereerste voorstelling van deze theatertour is op maandag 16 april 2018 in het Bijlmer Parktheater. De kaartverkoop gaat van start op dinsdag 31 oktober om 10.00 uur. Dus zorg dat je er als de kippen bij bent!

Jandino Asporaat, Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe hebben elkaar veel te vertellen en willen dat met iedereen delen. Roué vraagt zich af waarom Howard nog steeds niet kaal is. Howard vraagt zich af of Jandino eindelijk medicatie heeft voor zijn ADHD. Jandino vraagt of Murth al toe is aan kinderen en zo ja of hij die van hem wil adopteren. Murth vraagt zich af of Roué nog steeds gelukkig is met zijn leven als getrouwd man.

Kortom ze gaan het weer brengen. Met ‘ZE ZIJN TERUG!’ gaan Jandino, Roué, Murth en Howard de theaters weer op z’n kop zetten met hun eigen exclusieve mix van standup comedy, theater, muziek en dans. Theaters worden op hun kop gezet. Na de voorstelling in het Bijlmer Parktheater vervolgt Caribbean Combo de tour langs andere theaters in Nederland.

Related Posts

Add Comment