Drijvende fruitmarkt van Curaçao na 100 jaar weg

Drijvende fruitmarkt van Curaçao na 100 jaar weg

De drijvende fruitmarkt van Curaçao bestaat niet meer. Gisteren vertrokken de laatste vier Venezolaanse bootjes van de kade in Willemstad. Dat meldt de NOS. Volgens de omroep is er door de grensblokkade van president Nicolas Maduro geen verse aanvoer meer van groente en fruit.

De makt was één van de meest beroemde en pittoreske bezienswaardigheden van Curaçao. Venezolaanse handelaren verkochten dagelijks verse producten van kleine vissersboten. De authentieke vissersboten van de Venezolanen fungeerden als woonruimte tijdens hun verblijf op het eiland.

De Venezolanen kunnen geen groente en fruit meer uit hun eigen land halen vanwege de boycot van Maduro. Volgens de Venezolanen worden ze ook tegengewerkt door Curaçao.

FOTO: Copyright © Home Sweet Home Mini Resort Curaçao.

Related Posts

Add Comment