Inaugurele vlucht naar Curaçao per Condor vanuit Frankfurt

Inaugurele vlucht naar Curaçao per Condor vanuit Frankfurt

Condor Inaugural Flight * DE2438 * Frankfurt – Curacao +++ Aufgenommen am 07.11.2018, von Christian Christes für die Fraport AG, im Terminal 1, State B43, Frankfurt am Main, Flughafen

WILLEMSTAD, 9 nov – Vanaf 7 november begint Condor met operaties op het eiland Curaçao en breidt het zijn internationale verbinding in het Caribisch gebied uit. De operaties zijn afkomstig uit Frankfurt, Duitsland en zullen worden gerealiseerd met een Boeing 767-300. De non-stop vlucht zal elke woensdag tijdens het winterseizoen worden uitgevoerd.

Condor’s inaugurele vlucht van Frankfurt, Duitsland naar Curaçao werd afgelopen week gevierd op de internationale luchthaven van Curaçao met een evenement met toespraken van de minister van Regering, Planning en Openbare Dienst, de heer Konket, vertegenwoordiger van de minister van Economische Ontwikkeling, Minister van Verkeer, Verkeer en Stedenbouw Mevr. Jesus-Leito, vertegenwoordiger van Condor, kapitein Fabian Andre, directeur van Air Service, Marketing en Toerisme van de Curaçao Airport Partners Mevr. Peggy Croes en CEO van de Curaçao Hospitality & Tourism Association Mr Miles Mercera.

De regering van Curaçao, Curaçao Tourist Board (CTB), Curaçao Airport Partners (CAP) en Curaçao Hospitality and Tourism Association (CHATA) feliciteren Condor met deze nieuwe vlucht en wensen hen het allerbeste.

Related Posts

Add Comment