Nederlandse van Antilliaanse afkomst mooiste tiener van de wereld

Nederlandse van Antilliaanse afkomst mooiste tiener van de wereld

De 18-jarige Quishantely Leito uit Rotterdam-Zuid is in Guatemala uitgeroepen tot mooiste tiener ter wereld. ‘Shanty’, zoals ze ook vaak genoemd wordt, won zondag 11 augustus 2019 (lokale tijd) namens Nederland de titel Miss Teenager 2019.

Ze treedt daarmee in de voetsporen van landgenoot Lotte van der Zee, die in maart overleed. “Ik ben zo blij om Miss Teenager Universe 2019 te zijn, vooral omdat Lotte ook uit Nederland kwam”, zegt Quishantely in onderstaande video.

Quishantely liet tienermissen uit ruim dertig landen achter zich. Dat er voor de tweede keer een tiener uit hetzelfde land wordt gekozen, kwam slechts één keer eerder voor.

Related Posts

Add Comment