Familiedrama Dordrecht: politieagent schiet gezin en zichzelf dood

Familiedrama Dordrecht: politieagent schiet gezin en zichzelf dood
Bij een familiedrama in Dordrecht zijn vier mensen om het leven gekomen. Het gaat om de 35-jarige politieagent Wendell Cardoze, zijn twee dochters van 8 en 12 jaar en zijn 27-jarige vrouw Maryori Gressmann. De politieman van Arubaanse afkomst zou gisteren zijn twee dochters van 8 en 12 jaar hebben doodgeschoten. Ook zijn 27-jarige vrouw, Maryori Gressmann, raakte daarbij zwaargewond. Vervolgens beroofde hij ook zichzelf van het leven.

De vrouw werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar zij vanmorgen alsnog is komen te overlijden meldt het Algemeen Dagblad. Het stel lag in een scheiding, hetgeen mogelijk de aanleiding is geweest van de dodelijke schietpartij.

In de loop van de ochtend komt de driehoek van burgemeester, politie en justitie bijeen voor overleg. Omdat een agent betrokken is bij de schietpartij doet ook de Rijksrecherche onderzoek, meldt het OM. Het gaat om een politieman van de eenheid Rotterdam.

Related Posts

Add Comment