Inzamelingsactie om Rotterdamse Raisa (28) op Curaçao te begraven

Inzamelingsactie om Rotterdamse Raisa (28) op Curaçao te begraven

Donderdag overleed in Rotterdam de 28-jarige Raisa Fairbairn. De jonge vrouw werd afgelopen dinsdagochtend rond vier uur op de Kop van Zuid door hulpdiensten uit het water werd gered. Raisa werd gereanimeerd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar ze afgelopen nacht is overleden.

Over haar dood bestaat nog veel onduidelijkheid. De politie doet onderzoek en haar lichaam is overgebracht naar het Nederlands Forensisch Instituut om de doodsoorzaak vast te kunnen stellen schrijft het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant zijn de ouders van Raisa vanuit Curaçao overgekomen naar Nederland. Inmiddels is een inzamelingsactie gestart om Raisa over te kunnen brengen naar Curaçao en haar daar te begraven.

Related Posts

Add Comment