Zeven mensen op cruise schip bij Curaçao getest op coronavirus

Op dit moment zijn er op Curaçao nog geen besmettingen van het coronavirus (COVID-19) vastgesteld. Bij het cruise schip MS Braemar dat in Willemstad op Curaçao ligt aangemeerd, zijn de gezondheidsautoriteiten echter aan boord gegaan om een aantal opvarenden te testen op het coronavirus. Dat meldt de NOS.

Volgens de omroep tonen zeven mensen, waaronder drie bemanningsleden, symptomen die kunnen wijzen op het virus. De opvarenden zijn inmiddels getest, maar het duurt nog even voordat de uitslag bekend is. De monsters gaan ook naar het RIVM in Nederland om te controleren of dat dezelfde uitslag oplevert als die op Curaçao.

Intussen heeft de Jamaicaanse overheid bevestigd dat Jamaica zijn eerste positief geteste COVID-19 geval heeft. Jamaica is hiermee het eerste Caricomland dat met dit virus is geconfronteerd.

Related Posts

Add Comment